NLP

Er zijn veel manieren om te coachen en er zijn veel situaties en onderwerpen waarop gecoacht kan worden. Ik coach voornamelijk intuitief. Dat houdt in dat ik kijk wat er zich op dat moment aandient en wat iemand nodig heeft. Hierbij maak ik ook gebruik van mijn andere kwaliteiten, zoals Reiki of Spirituele Therapie, wat nog meer kan bijdragen aan een sneller herstel van je welzijn en kwaliteit van leven.

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Door gebruik te maken van de techniek van NLP, is het mogelijk heel snel tot de kern van een probleem door te dringen.

Het is wel bekend dat je door een handeling regelmatig te herhalen je je deze eigen maakt, waardoor je deze zonder enig probleem kunt uitvoeren: oefening baart kunst, toch?  Dat is waarvan gebruik wordt gemaakt met NLP. Door bijvoorbeeld steeds positieve gedachten te hebben en deze te herhalen breng je een positieve verandering teweeg, waardoor je je negatieve gedachtepatronen kunt doorbreken. En dat geldt ook voor bijvoorbeeld ingesleten gewoonten. Door deze methode wordt er voor gezorgd, dat je meer bij jezelf komt en uiteindelijk helemaal jezelf wordt, de persoon die jij in wezen bent en dat je helemaal in balans, vol zelfvertrouwen en krachtig bent.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s